JAG VILL BLI SURFINGPROFFS.

Vi har riktigt daligt vader har pa Bali, molnigt och lite regn ibland men jag kan inte klaga! Det kanske blir trakigt nar man sen kommer hem och ser ut som ett litet lik men man gor sa mycket kul sa solen behovs knappt.

Jag kan saga sahar, Bali ar en riktigt surfaro sa om ni tycker om beachboys med muskelosa kroppar och den gyllenbruna fargen sa ar det har precis ratt stalle. Vadret ar som sagt inte bra men det ar varmt och surfarkillarna ar inga mesar och stannar hemma bara for att det kommer lite regnskurar ibland. Sa stranden ar dar man ska hanga! Vi bokade surflektion dagen fore igar, jag har nollkoll pa dagarna men iaf.. Idag skulle vi prova, efter en lang festnatt och fa timmars somn drog sig jag och L oss ner mot stranden och fick pa oss ett par riktigt osexiga tighta tischor. Vi tog bradorna och sen var vi igang, jag tror jag tyckte det va mer roligt an L (aven om hon tyckte det var kul) Jag tror det ka vara det roligaste jag nagonsin gjort, det var svart kan jag lova er men efter nagra tappra forsok kommer jag faktiskt upp pa bradan men istallet for att borja surfa gor jag segerdansen av lycka(!) Alltsa jag istallet hoppar pa den stackars bradan.. Inget jag rekommenderar! Efter nagra mer tappra forsok klarade jag det igen och denna gangen borjade jag faktiskt surfa, jag kande mig riktigt grym som jag sjalvklart va. Eller?! Jag lyckades iaf komma upp pa bradan manga ganger men i slutet var jag sa blaslagen, jag vet inte om det handlar om att jag ar klumpig, vagorna var sa galet hoga att alla slog sig eller att allt skit i vattnet skadade oss. (Vattnet ar inget paradis, det ar riktigt disgusting faktiskt!) Jag strackte mig i ljumsken, drog i knaet i bade bradan och botten, slog i tanderna och drog till tarna ett antal ganger. Men vart sa in i helvete rent ut sagt! Detta ska jag gora om.

Nattlivet har ar riktigt party! Vi traffade en svensk kille som vi borjade prata med som visade sig vara fran JONKOPING!! Har aker vi till Bali for att slippa alla men vad gor vi, jo vi traffar tre killar fran samma stad. Sjukt! Dom hade ocksa nagra andra dom traffat nagonstans men det var tre klarskogabor, tva killar och en tjej. Riktigt skona manniskor faktiskt, sa vi bytte hotell och nu bor vi alla 8 pa samma hotell och festade tillsammans igar. Eftersom jag alskar att dansa ar detta stallet perfekt for mig, dock har jag inte dansat sa mycket an sa jag kanske maste bli lite som jag brukar vara i Jonkoping? Dansa loss lite, bli lite galen. Kanske blir det ikvall! Eller jag behover jag den dar galna Sarah Gustafsson for att lyckas?!

Imorgon drar vi nog vidare till nagon av Gillioarna, har hort att det ar fint dar sa det far man ju inte missa.
Mitt liv ar underbart och om jag inte hade en hemresebiljett hade jag troligtvis stannat har till sommaren. Jag trivs sa bra att jag blir tarogd nar jag tanker pa att jag ska lamna dessa vackra lander snart for ett kallt och kyligt Sverige. Det var som en kille sa till mig: "Hur daligt man an mar har ar det anda battre an det basta i Sverige" och det ar sa sant!

Jag saknar er familj och vanner och det gor troligtvis L med men vi trivs. Vi mar bra, jag ar lyckiga, jag kanner att det ar sahar jag vill ha det. Kommer ni och halsar pa om jag stannar har?!

Det varsta har hant, eller nast varsta for vi har inte blivit av med passen. Vi har blivit av med kameran, det var nagon idiot som snodde den ur L's vaska pa krogen i forrgar, ALLA bilder sen tva veckor tillbaka ar borta. Det ar skittrakigt att kameran ar borta, det ar skittrakigt att det handlar om pengar men jag tror bade jag och L kanner att det ar bilderna vi ar MEST ledsna over.. Det hande ju "liknande" i Afrika och nu hander detta? Jag ar sa forbannad, det finns verkligen riktiga idioter i varlden.. Nu har jag ocksa fatt avreagera mig och istallet for att sitta har och bli annu argare ska jag leta upp nagon som vill ata lite mat med mig, alla verkar ju sova middag eller gatt upp i rok.

Uppdatering kommer nog snart igen..
Och forresten att leva pa Bali ar underbart for har kan man ta ut miljoner varannan dag, kopa mat for 50 000 och anda kanna sig rik, love it.

HALLA SURFBOYS.

Detta ar sjukt, befinner oss pa ett molnigt Bali men vem kan klaga?
Resan hit gick bra, jag somnade fort efter ha varit uppe hela natten och jag markte inte ens nar vi lyfte. Vi hade haftigaste landningen, borjan pa Bali ar ju helt enkelt bara klockren. Nyinkopta brillor och ett par speakers, nu kor vi igang festen.

Vi har det som sagt underbart och nu har vi ocksa hyrt en man som ska hjalpa oss att surfa, hur galet kul blir inte det da? Vi far tillochmed en gratis lektion om vi ar daliga, sa jag har nog fixat mig tva lektioner ;)

- Under var resa hit har vi kommit fram till att jag gar runt i ett par kalasbyxor som jag engang i tiden tyckte var snygga! Och det ar dom nog om dom varit lite mer rena och jag hade kunnat matcha mina klader.. Ett par kalasbyxor och en forkort Rolling stones tischa gar inte hem hos pojkarna!
- Jag hade en vegan i conversen pa flygplatsen, vi forstar inte hur jag kunde saga sa fel nar det egentligen skulle vara waran men dom far la inte heller plats i mina skor?
- Jag (Karo) gor alla misstag sa Lina inte gor dom, sa det ar val jag som ar klumpig i varat lilla resesallskap men det ar val nagon som ska vara det ocksa?

En liten snabbis sa har pa eftermiddagen, mer kommer inom kort.
Take care och gor inget osm jag inte skulle gjort.

FOLKET FÅR FINBESÖK!

Hej mina vänner!

Karo här igen.
I förra inlägget var det destination okänd men nu ska jag avslöja vart vi är, våra (troligtvis) mest trogna läsare fick inte veta vart vi skulle för vi är nu och hälsar på dom i Phuket! Det är verkligen inget ställe jag tycker om men vi befinner oss iaf inte i Patong denna gången som måste vara det värsta stället jag har besökt! Vi är nu i Kata och har lämnat vårat lyxhotell på Koh Phangan bakom oss.. Vi är helt enkelt lite fattigare efter dom dagarna men nu när man är här i Phuket blir man lite bortskämd med: PAPPA BETALAR! Vi bor på lyxhotell ännu en natt, GRATIS! Och en massa mat på detta, tillochmed klyftpotatis och kycklingfilé. Jag älskar thaimaten men det är gott och få något annat i magen också måste jag erkänna!

Nu har vi tillbringat en kväll och dag med min pappa (Det är han som är geten) och hans Nanna! Min gudmor och gudfar är här, Anki och Pelle. Min frisör Carina bor på hotellet bredvid och sist men faktiskt minst hennes Niklas, ungjäveln är han i gänget men nu kom ju vi så vi kanske tar den titeln nu?!

Vår resa från Koh Phangan skulle ta oss 9 timmar men efter mycket "problem" kom vi fram efter 13 timmar till Kata där vi som sagt bor på lyxhotell MED KYL! Hur coolt är inte det?! Och telefon OCKSÅ! Och vi får låna gudmors dator HUR MYCKET VI VILL OCH ALLT ÄR GRATIS! Snacka om att "tjäna" ihop pengarna från vårat förra lyx och galna partyn :) 

I varje fall kom vi hit igår med inställningen: "Nu ska vi supa gamlingarna under bordet och självklart få oss lite dricka i våra magar också". Vi anlände vid 7 och dom flesta var redan då ganska runda under fötterna, så det var vi som låg efter. Hur kunde detta vara möjligt? Jag tror faktiskt inte ens vi kom ifatt under hela kvällen.. Men allt var fortfarande gratis så en dyrresturang besökte vi och sen en svensk bar med pappa som öppnar plånboken eller min gudmor och gudfar. TACK! Vi ska iaf även om det underbart att träffa dom och få allt gratis dra vidare inatt till destination? Nyfikna? Vi ska ut ur landet. Kan ni gissa?

HISS:
- Gratis boende på lyxigt place.
- Gratis mat plus drinkar!!
- Trevligt sällskap även om dom är gamla och går och lägger sig innan 24 ;)


DISS:
- Bussresan, fyra timmar förrsent?!
- Phuket i det stora hela, hallå halmstad?
- Thailändare som kan bättre svenskar en oss som är galet svenska!


ÄNNU EN TILL HISS, VI DRAR TILL BALI INATT! Vi kände att vi inte ville till Malaysia och hört mycket gott om Bali så varför inte? Nästa gån vi bloggar är vi där, livet är sjuktbra.

Och jag ber om ursäkt igen för ett tråkigt inlägg men vi behöver väl mer tid och mer galna saker för att få ihop våra galna inlägg! Men vi älskar livet, jag är lycklig även om vi just nu befinner oss i Phuket som består av mer svenskar än thailändare. Vi har väl nu såhär på kvällskvisten runt 30 graders värme och en påse SVENSKT godis som ungjävlen kom och bjöd på, vilken kille! Nu ska vi kanske ikväll försöka supa dom under bordet, önska oss lycka till!


Party Koh Phangan

Hej alla vanner!
Karo har IGEN, forstar om ni trottnar..

Nu var det ett tagsen det var uppdatering sa nu ar det dax! Imorgon drar vi vidare och destination lite halvt okand.. Vi har nu varit i Koh Phangan i tre natter och en aterstar. Vi akte minibuss, och nattfarja hit. Vi fick en plastmatta och sova pa och somnen var ganska lysande sa kanske man ska fortsatta sova pa en plastmatta? Nar vi val kom till Koh Phangan var det iprincip omojligt att fixa rum, vi letade och det anda vi hittade var riktigt fina bungalows med pool (Eller bungalowen var val kanske inte sa fin egentligen men poolen var ju det..hihi!) Har ar varat blivande boende for fyra natter och tva twinbeds men vi lyckades inte ragga upp tva som var villiga att betala att bo i den andra sangen sa vi hade helt enkelt mycket sovplats for oss sjalva, astrevligt!

Vi njuter av poolen till fullo och vi bor ett stenkast fran havet! Jag kan saga att jag bara tagit nattbad i havet under vistelsen for jag kan inte saga att jag tycker havet ar frascht har och varan pool ar sa fin sa vi trivs dar galet bra med vara madrasser, volleyboll och bubbelpool :) Dagarna njuter vi helt enkelt av poolen och solning!

Varan forsta kvall har pa Koh Phangan tankte vi utforska stallet, ata lite middag och sen ga ut for att checka laget och sanka nagra bars. Vi var trotta som as, gar och lagger oss for att sova en timma, mellan 19 och 20. Det var iaf vad vi trodde men vi vaknade klockan 1.00 pa natten helt forvirrade och insag att varfor ens forsoka att ga ut och parta? Vi sov, vi fick 14 timmars somn. Vi gillar't!

Nasta kvall SKULLE vi ut, sa ingen somn dar och ut gick vi. Vi hamnade efter en mysig forfest vid poolen tillsammans med agaren till "vart" lyxstalle pa partystranden men valdigt mycket folk. Vi hade skitkul och traffade ett gangkillar som blev varat partygang har pa on denna kvall och nasta. Ett riktigt underbart gang! Vi sov inte en blund och det sjuka va egentligen att jag inte ens var trott nagongang under hela natten?! SJUKT, jag som ar en san somntuta ibland.. Vi bestamde oss att folja med pa deras battur som killganget hade bokat dagen innan sa det blev en heldag med snorkling, vattenfall, sol och bad! :) Hur trevligt som helst! Baten hem var kanske inte jag var den piggaste manniskan pa baten men det livande upp nar det var lottning om vem som skulle fa tillbaka sina pengar for batturen och det var JAG! Tur i spel, otur i karlek? Aja, jag blev lite rikare for ett tag..

Nu kommer den kvallen som skulle bli den sjukaste kvallen pa hela resan, FULL MOON PARTY! Kvallen innan tyckte vi det var galet med folk och hade en natt utan somn sa hur fan ska denna kvall sluta? Trotta efter en battur men GALET taggade!! Vi korde forfest hos oss och sen gick vi ut, vi var val lite runda om fotterna men inget farligt nar man jamforde med folket pa stranden, tagget gick ur totalt.. Alla var iprincip dofulla eller nerdrogade! Jag ar inte precis den som ar van vid droger eller jag har inget med sant att gora sa det gor mig faktiskt lite radd och ganska otagg. Vi hangde dar en svang men hade mycket roligare pa var egen lilla fest. Men jag ar glad att vi varit har for annars hade vi nog angrat oss och inte traffat detta roliga gang, kvallen innan var varat full moon party bestamde jag nu! :) och vi ar nojda med PARTY Koh Phangan i det stora hela ;)

Jag kanner att jag ar for serios i detta inlagg men det var ett tagsen vi skrev och mycket fakta ska fa plats, och nu kanske alla vuxna manniskor dar hemma kan sluta oroa sig? Vi lever som bara den, jag far dock lite ont i hjartat av alla farval man gor av platser och manniskor hela tiden. Jag kanske inte precis grater men man mar ju sa bra har pa ALLA platser sa varje gang ar det svart att lamna..

Nasta gang blir det nog ett roligare inlagg sa ni kanner igen mig igen, Take care people!

Ps. Mamma Bettan, hotmailen funkar inte. Kan du fora over nagra tusen till mitt konto?! Typ 4000? Tack pa forhand, och jag saknar dig lite! Men bara lite :)


JOB TO DO

Livet blir bara battre och battre om detta gar men det verkar ju sa! Vi mar helt enkelt bra.
(Karo vi datorn igen, SORRY)

Idag skulle vi som sagt aka till Koh Phangan (antligen ratt stavning, tror jag!) men det blev inte sa. Vi hamnade pa konsert har pa Koh lanta, en reagge konsert som var hur bra som helst och jag angrar inte en sekund att vi gick dit. Vi satt dock lange pa forbandet och var nara pa att ga flera ganger, lite folk och kanske inte livets forband.. haha! Men sen kom snubben med sitt band "Job to do", vilken man, vilket band! Det var bara sa bra och allt det dar sega vandes till nagot helt underbart. Dar satt vi, fick sallskap av en man vid namn Daniel, underbart trevlig! Vi skaffade oss en ny van, pratade gott och bara njot av musiken.. En ol eller tva slank ju ner ocksa och jag dansade av mig lite granna, ingen fest utan dans enligt mig. Efter konserten, runt halv 2 tyckte vi inte festen kunde sluta och Daniel som hade kollen pa Koh Lanta drog med oss till en beach bar som var stangd!! Det kandes sadar men det kanske inte sa att vi var overdrivet ledsna for det och aven om vi skulle vart det sa fixade D det fort genom att tanda upp baren och blanda drinkar! Dar hade vi tre vart eget lilla beachparty och hade det hur mysigt som helst, sen kom en kvinna vid namn Helen och hon var ju inte precis fy skam hon heller sa dar satt vi nu fyra pa vart eget lilla beachparty och bara njot av havet, manen, baren och sallskapet :) Jag tror klockan narmade sig halv 7 da vi kande att nu ar det dags att ga hem, frukost klockan 10, utcheckning kl 11. Vi "vaknade" halv 10 kollade pa varandra, gick ut till receptionen, kan vi boka om bat och bussbiljett? Kan vi stanna en dag till? Nu vart det klart och sova gjorde vi igen... UTAN PROBLEM!

Jag kanner att solen och jag ar inte riktigt goda vanner idag, vi hamnade i det kalla datarummet och har trivs jag galant. Jag skulle kunna stanna nagra timmar till men kan inte slosa bort hela dagen vid datorn! Jag borde ocksa ut i solen for mina ben som FAKTISKT har fatt lite farg ar dock helt sonderbitna sa dom ser ut som ett helvete, mina armar ar leopardiga som jag alltid sag ut nar jag var liten sa jag hoppas solen vill ge mig lite mer farg pa vissa stallen sa jag itne ser ut som ett helvete nar jag kommer hem.. men just det vi har ju nagra veckor kvar, hoppas jag hinner ordna upp detta och min "allergiska reaktion" som gor att jag kanner mig lite svullen i ansiktet snart vill ge sig och inte bryter ut annu mer. Jag ser helt enkelt ut som ett helvete men ansalange mar jag inte sa daligt over det. Gillar laget och gillar livet! Sa hall tummarna att det bara gar at ratt hall! :) 

IMORGON vid 13 drar vi oss mot Koh Phangan och forsoker fixa boende, har hort att det ar ganska omojligt sa vi far se hur detta loser sig men det ar la anda det som gor livet ganska harligt? Inte veta ett skit utan bara vara :) Nu ska jag forsoka njuta av eftermiddagssolen... 

Ta hand om varandra, ni ar saknade.

SKIT DATOR!

Inlagget raderades och vi overdrivet forbannade nu! Vi pallar inte igen och vill absolut inte missa solen, sa skyll inte pa oss utan pa datorn!

Koh Lanta ar bra, lugnt men vi livar upp det.
Vi horde om HALF MOON PARTY forsta kvallen men vi letade overallt men det fanns inte? Vi insag att efter ett antal svangar pa beachen, roaden, skogen och jagade av en ko med javligt stor ring i nasan. DAGS ATT AKA HEM! Lite sma glada fragar Karo om hon far kora taxins lilla tucktuck, det slutade med att vi hamnade pa thaiboxning och det var helt okej, spannande att fatt se. Vi tog sen tucktucken igen med chaffisen och K korde igen, det slutade med att vi kom i racetavling med tva thailandare och VI VANN! Nu fanns det inget mer kul denna kvallen, eller JO! Vi hade sladdtavling utanfor receptionen och var kul det var.

Imorgon blir det snorkling och battur. Vi lever livet fullt ut!
Sorry daligt inlagg men datorerna sammarbetar inte. TJINGELING!


Karo anropar geten

Hej vanner!

Halla sig borta fran datorn var inte riktigt varan grej, Lina behovde leta adresser och jag behovde skriva ett brev till en person som inte har Facebook eller MAIL. FAR PANIK! Och jag har ingen telefon, kastade den i sjon far den var sa jobbig..

"HEJ GETEN!
Hur mar du? har ju inte hort fran dig sen vi kom till Thailand. Det ar ju inte sa konstigt eftersom det ar omojligt for oss att prata pa nagot satt! Nu sitter jag iaf vid en dator och om jag har fattat det ratt sa fattar du hur man kommer in pa min blogg. Eller? GULDSTJARNA TILL DIG ISAFALL! :) (Detta var en liggande smileys) Jag har lite fragor, mar Sverige bra? Mar Putte bra? Nar aker ni till Thailand? Och VART i Phuket ska ni ??! Vi var en natt i Phuket innan vi akte till Phiphi. Vi var i Pattong och jag hoppas inte ni ska dit?! Det var ju ganska hemskt dar.. Ville bara darifran men det ar vi ju nu! hihi. Och nu till det sista, jag vill ha ett SVAR! Och sahar ger du det:

Under detta inlagg finns det ett ord dar det star "kommentera", dar trycker du. Sen kommer det upp lite skrivfalt och pa namn skriver du dit namn, geten eller vad som helst sa jag fattar att det ar du sen skriver du bara ditt svar pa "kommentar:". Glom inte det sista: SKICKA KOMMENTAR! Nu var det klart. (Nu later detsom att du ar jattetrog men datorer kanske inte ar din starka sida) Och om du inte lyckas se till att Antonia hjalper dig vill ha  information att du lever.

Jag saknar dig, manga kramar / Din Hona
(HAHA, nu sag jag hur kul det blev.. Det ska vara tva prickar over o:et)"

Nog med karleksbrev..
Vi befinner oss nu pa Phiphi och det ar helt underbart har. Vi stannar ju bara tva natter sa vi har bara en kvar men man far njuta salange man kan. Tror Koh Lanta kommer bli grymt ocksa! :) Vi bor nu ganska hogt upp och i bungalown LANGST UPP pa hotellet, rena traningspasset och jag lovar man gar verkligen inte upp i onodan. Haha! igar var vi pa beachparty och vi drack bucket, mamma jag lovar ska aldrig gora det igen. Alla pratar om hur gott det ar men det var det inte.. Eller nu nar jag tanker efter handlar det ju inte om bucketen utan vad det ar i? kanske vi ska prova det igen men absolut inte ikvall! Vi hade iaf en sjukt trevlig kvall med bucket, dans pa stranden och massa trevliga svenskar, nastan sa vi kandes att vi var i Halmstad. Nu ska vi ta, och kanske shoppa, kanske en drick slinker ner ;)

TA HAND OM ER! Vi saknar er.
Kram fran oss
/ Karo vid bordet.

No no, don't look for tucktuck!! Tucktuck look for you...

Hej igen!

Idag har vi varit ivag och gottat oss lite med att fa fina naglar och riktig Thai massage, fortsatter vi med det har lar ju vi vara over viga nar vi kommer hem! Haha. Nu har vi precis atit och jag at nog den godaste salladen jag atit, en Ceasarsallad. Jag tror ocksa att om jag fortsatter ata sa som jag gor och bara dricker vatten som jag gor lar jag ocksa vara smal nar jag kommer hem men jag har en kansla att det inte kommer fortsatta sahar!

Om nagra timmar ska vi satta oss pa en buss, vi kanner att vi ar klara har i Chang Mai. Vi har gjort allt vi velat gora har (som ni marker eftersom jag mitt pa dagen sitter vid datorn!!) och langtar lite nu efter vita sandstrander och beach boys. Vi var som sagt igar pa turistinformationen och fick hjalp att boka lite den narmsta veckan for att det ar mycket som ar fullbokat nu, jag vet inte riktigt varfor men gissar pa att det handlar om det kinesiska nyaret och att blomsterfestivalen har agt rum har uppe sa dom flesta vill ta sig nerat nu.

Varan lilla van Keng pa turistinformationen hjalpte oss att boka:

- Buss fran Chiang Mai-Bangkok (12 timmar)
- Flyg fran Bangkok till Phuket (1,5 timma)
- Taxi fran Phukets flygplats till ett guesthouse.
- En natt pa guesthouse.
- Taxi fran varat guesthouse till farjan.
- Farja fran Phuket till Phiphi Island.
- 2 natter dar + frukost.
- Farja fran Phiphi till Koh Lanta.
- Hotell 4 natter pa Koh Lanta + Frukost. 

Sen har vi inga mer planer an men om det ar som hon sager sa tycker jag vi har gjort ett riktigt kap och ser ut att fa bo riktigt trevligt! Detta kommer ga pa ungefar 2300 SvKr. Har vi gjort ett kap eller har vi blivit blasta? Vi ar faktiskt riktigt osakra men det later bra.. Detta aterstar att se!

Bilderna vill inte riktigt som vi vill sa nu kor vi HISS OCH DISS istallet!
Nu kom Lina ocksa och hjalper mig, lysande.

HISS:
- Maten i Thailand, nyttig mat som ar SA god!
- Rosa skoluniformer, tror thailandarna tanker mycket pa att tjejerna ska se bra ut, haha! 
- Rosa taxis (taxier? Vad heter det?) LOVE IT!
- Bamburafting, borde finnas i Sverige. Jag tror svenskar skulle bli annu lyckligare da!
- Mini tucktuck farderna, balder slang dig i vaggen! 
- En sista hissning gar till skolscouternas larare, gjorde peace-tecknet framfor kameran.

DISS:
- For mycket American Breakfast.
- Gaffel och sked, vem fan ater med det?! GE OSS EN KNIV!
- Blev nog lurade att betala en extra natt pa hotellet for vi ar riktigt daliga pa att fora kassabok! Men vad gor det, rummet gick pa 40 kr tillsammans.

Nu drar vi oss narsom till bussen och uppdatering blir det forhoppningsvis inte pa ett tag. TJOLAHOPP!

TREEKING

Hej allihopa!
(Ett sarskilt hej till nagra av Linas absolut basta grannar/unga slaktingar!)

Livet ar lika bra som det var igar, ni tycker kanske att vi hanger lite for mycket vid datorn?! Det hade jag tyckt om jag var ni iaf. Sanningen ar la det att vi gor sa mycket aventyr har i norr och ar helt slut pa kvallarna sa efter var lilla kvallsmat fastnar vi har en stund for att sedan nana. Det kommer troligtvis bli ganska stor andring pa det snart eftersom vi snart drar oss nerat!

Det ar Karo har fortfarande vid tangetbordet. Jag ber om ursakt for detta men jag har valdigt svart att lamna ifran mig min lilla blogg, men jag lovar snart kommer Linis med sitt alldeles egna lilla inlagg :) Och hon flikar in ganska bra har pa inlaggen anda!

Vi har varit pa en dagstur idag sa vi blev upphamtade av en liten mini buss pa hotellet vid 8.30, vi var lite halvt vakna med vaknade till ganska fort nar vi hoppade in eftersom den var proppad med folk. Linis fick en plats langst fram och jag langst bak. Jag tankte forsoka vara lite social dar bak i bussen med det gick sadar. Jag satt i ett fyrsate med tre italienare, en pa hogersidan och tva pa vanstersidan. Kvinnan till hoger ville inte ens saga hej till mig, hon kollade bara ut i fonstret och tyckte nog jag mest var irriterande som tryckte ner min rumpa mellan henne och hennes kompisar. Dom andra tva hejdade faktiskt pa mig men mycket mer energi ville dom inte lagga pa mig sa dar satt jag mellan en ganska tjurig italienare och ett kart par.. (Om vi fattade det hela ratt, vi diskuterade valdigt lange hur denna trio gick ihop men vi kom fram till att det var ett karlekspar och en efterhangare..) Snett framfor mig till vanster satt en sot israelisk tjej, elelr hon var egentligen inte sot utan jakligt vacker sa ibland nastan glodde jag pa henne av avundsjuka och det trakiga var val att hennes pojkvan var med sa dar forsvann min chans ;) haha! Han var inte sa vacker men ganska sot men annu mer sot hade han varit om han tagit bort sin lilla mini hatt (Kippa). Vilka mer vad med i bussen? Jo, snett framfor mig till hoger satt ett ungt kinsesiskt par. Killen var lixsom inte riktigt min stil, nar han vande sig o kollade bakat kollade han alltid at mitt hall (eftersom jag satt precis snett bakom) men varje ganag var jag lika radd att han skulle komma at mig eller lagga en losk pa mig nar han pratade, hans tander var lixsom bruna med svarta streck mellan.. Jag madde faktiskt lite daligt! Hans tjej var la en ganska vanlig kinesisk tjej beroende av sin iphone 4. Jag har suttit hela kvallen och undrat hur dom egentligen traffades? Jag far nog fortsatta klura pa detta eftersom jag inte vagade svara. Nu ar det bara nagra kvar i bussen, framfor kineserna satt ett indiskt, aldre par. Dom stack inte ut sa mycket, tyckte dom var trevliga och sen tyckte jag synd om kvinnan i denna varme.

Vi hade tva aldre (Mamma dom var LANGT over 50 sa du ar fortfarande tillhorade den yngre gruppen) engelska damer i varan lilla buss ocksa och dom var lite fisfornamda men sag riktigt trevliga ut :)
Sist men inte minst hade vi ett japanskt par dar framme i bussen med guiden, dom var bara lite irriterande fran forsatta borjan for att var sa galet sena. Men jag ar alltid den som ger personer en andra chans sa det gick bra.
Detta var var harliga lilla blandning i bussen!

Nu borjar vi resan!
Vi akte till elefantcamp och red elefanter, hur kul som helst. Jag tycker det var mer laskigt att rida elefanter an att hopa bungyjump, konstigt men sant. Det var sa guppigt men vi holl oss kvar, jag satt tillochmed i slutet en stund pa huvudet. Jag ar riktigt stolt over mig sjalv! Senare akte vi vidare till nagra byar och kollade runt, det var haftigt och se hur dom levde. Vi akte forbi ett vattenfall och babade ocksa dar, trodde ett tag att vi skulle forfrysa for sa kallt var det. Vi at senare en god lunch och avslutade trippen med det basta av allt, BAMBURAFTING! Vi akte pa en flod pa flottar, det var jag, Linis, det israeliska paret och var guide pa var flotte. Vi akte nara alla andra sa et blev lite "fight" mellan alla chaufforer och mig och Lina. Jag tror vi hojde stamningen i hela varan grupp fran minibussen dar ett tag. Och jag tror aven att vara flottchaufforer vann vatten skvattar tavlingen om vi inte raknar med varan alldeles egna chauffor som ramlade i FEM ganger. Jag tror aldrig jag garvat sa mycket i hela mitt liv, onskar det fanns pa film!

Nu blev inlagget valdigt snabbt i slutet, har lite brattom. Datorn lagger av narsom men vi har en sista dag ahr imon och kommer troligtvis hanga en stund har! Sen blir det nog slut med det for ett tag, vi drar oss vidare.. NU AR DET BRATTOM, BERATTAR VARAN SJUKT BRAIGA RESVAG IMON!

Om ni har tur kommer lite bilder ocksa, hoppas ni kan ta tag i och kommentera lite ocksa ;)
KRAM

TIGERBABES AR MYSIGA!

Hej slaktingar, vanner, bekanta eller folk vi absolut inte kanner alls!

Har sitter Karo igen, redo for en uppdatering. Jag har Lina vid min vanstra sida som ar upppslukad av sin skarm men hon flikar nog in har ibland ;) SO HERE WE GO..

Idag har det varit en grym dag i Chang Mai!
Vi var uppe itid, runt 8 efter ha sovit sadar.. Bada hade vidrigt och vant pa sig ganska mycket sa vi var ganska sega nar vi tog oss upp men vi ville ju sjalvklart upp for idag fortsatte blomsterfestivalen men som vi dock borjade med att satta oss vid nagra thailandare som gav oss fotmassage.. U N D E R B A R T ! Vi fortsatte med att strosa runt bland alla blommor och parader och kande att vi trivdes som fisken i vattnet sa imorgon kvall blir det nog lite marknad/blomsterfestival ocksa!

I eftermiddags besokte vi dom vackra djuren, TIGRARNA. Vi akte en ganska livsfarlig tucktuck resa till Tiger Kingdom. Vi hade nagra harliga minuter med fyra tre manaders tigrar och fick nagra harliga kort som inte finns har eftersom vi glomde kameran nu!! Vi akte sedan annu en farlig tucktuck resa tillbaka. Jag tror vi bada ar ganska glada att vi overlevde och inte blev uppslukade av en laskig bil.. ELLER MOPED! Som det forovrigt verkar vara overdoserat med har.. Tror ni att vi vagar hyra en moped har eller ar det lite av en sjalvmordtanke att gora det?

Vi har inte hunnit med sa mycket sol annu! Men vi planerar mycket sa hjarnorna knackar, det ar svart att fa ihop det men tror det borjar klarna lite:

1. Linis klarar sig inte utan sin plattang!!
2. Karo ar kissnarkoman.
3. Ett glas vin for 70 bath sen snurrar det i skallen.
4. Efterratten har ser ut som sperma (Men mammor vi vet ju inte hur det ser ut men vi gissar att det ser ut som efterratten har..)
5. Tucktuck ar forjavla harligt men anda sa galet laskigt! (Ursakta uttrycket, tur att inte mormor och farmor laser det har men iforsig anvander farmor mer svordomar an mig sa okej farmor, du far lasa! Hoppas inte Linas aldre slaktingar har tillgang till dator och isf ar det JAG som uttrycker det sahar, inte Linis!)
6. ar gott..
7. Vi har ju faktiskt drucket glasvin..
8. Det var forjavla starkt vin!!

Okej nu gick vi over gransen, imon ar det snabelridning som galler! Uppdaterar om hur det gick imorgon (troligtvis) Vi ska aven ta en tur pa floden som vi tydligen ska gora med stockar ihopknutna! Hoppas ni mar bra dar hemma? Gillar och fa lite kommentarer.. hihi!

Take care friends! (Och ta inte for allvarligt pa allt vi skriver ;))

CHIANG MAI SOON

Hej mina vanner!
Ni undrar kanske varfor jag redan har hunnit satta mig vid en dator?! Detta ar for att vi vantar pa varat tag till Chiang Mai och det kommer inte aka forrens 18.10 och klockan ar bara runt 13 har. Vi har redan hunnit kolla upp flyg (Det var alldeles for dyrt) och sen tagit oss till Koh san Road, bokat biljetter, atit och strosat runt har pa gatan. Vi ar helt slut och vi funderar pa att ta en fotmassage som ligger har precis over gatan...... haha!
Detta ar underbart att vi ar framme men jag tror vi ar alldeles for trotta an for att njuta ordentligt. Natten mellan tisdag och onsdag sov jag tre timmar for jag vet inte varfor? Lina sov lite battre men nu forra natten har inte nagon av oss sovit iprincip aven om flygen var fantastiska, sa vi ar ganska overtrotta och vill egentligen bara komma nagonstans dar vi kan sova! (Dar av nattaget upp till Chiang Mai)
Vi kommer tillbringa nagra natter i Chang Mai for att utforska denna stad.
Jag har inte sa mycket roligt att tillagga idag sa jag hoppas det blir roligare nasta gang for da kanske vi ocksa vet vart nasta destination ar, haha!
Ta hand om varandra.
Och forresten.. JAG KOMMER SHOPPA IHJAL MIG HAR!!
Vid skrivbordet / Trott-Karo

HERE WE GO

Nu har jag tagit på mig resebyxorna och jag blir upphämtad om tio minuter. Idag börjar vår resa, dock tar vi oss bara till huvudstaden idag! Som sagt innan, vi ska bo en natt hos min moster m. familj. Imorgon flyger vi iväg för slutdestination, BANGKOK! Eller slutdestination.. Det är ju bara början!! Men slut på flyg, början på Asienresa.

Jag har ingen telefon med mig, lämnar den imon bitti hos min moster så är det något ni vill nu innan jag åker så kan ni smsa, sen blir det FB som gäller. (Eller bloggen då;))

Hoppas ni vill följa vår resa som ni gjorde så duktigt i Afrika.
Jag gillar mina läsare, haha! Och det är ju mycket därför jag skriver..

Ta hand om varandra och Sverige.
Kram från lilla mig + Lina (som nu är en del av denna blogg :D)


RSS 2.0