En dag innan resan börjar.

YEAP, nu är det nära!

Imorgon drar vi till huvudstaden och besöker min moster och familj. Dom är så snälla att vi får stanna där en natt eftersom flyget går onsdag förmiddag. Så det blir en liten myskväll där innan vi får sätta oss på planet som ska ta oss till Asien. G A L E T !

Jag har sammanlagt packat en halvtimma. Det är svårt att hitta vad man ska packa?! Jag ska ner på stan snart, fixa det sista och då går det troligtvis packa det sista också. I hope :)

Nu måste jag kila, KRAM

ASIEN NÄSTA

Nu kanske man borde dra igång bloggen igen?
Denna resa går till Asien med Lina. Vi har planerat sex veckor så länge och varit helt säkra på att det är det också men jag räknade precis att det är fem veckor och två dagar, haha! Men vad underbart det ska bli. Denna resa är ju väldigt olik förra resan men det är ju det som är så fantastiskt :)

Jag älskade Afrika och längtar tillbaka varje minut, skulle kunna göra nästan vad som helst för att få komma tillbaka men ändå längtar jag sjukt till Thailand men på ett helt annat sätt. Det kommer bli svårt att slå Afrikaresan men det kanske lyckas? Eller kommer dom inte kunna jämföras?

Våra resplaner är inte många men vi ska hinna med Thailand och Malaysia! Och som det ser ut kommer vi dra upp till norra Thailand först och sen slingra oss neråt.. Jag kommer uppdatera här så ofta som möjligt (troligtvis oftare än Afrika, haha!) och om jag inte orkar slänger nog Lina in ett inlägg, vi kör denna blogg tillsammans på resan eftersom inte hon har någon! Så vi hoppas ni vill följa våran galna resa :)

Kram!

 
Jag och Lina är ungefär såhär lyckliga gissar jag på :D

Tänkte lägga upp lite gamla filmer då vi dansar ut i skogen men måste nog få tillstånd till det först, haha!

RSS 2.0