MOPPEPOJKAR.

Jag vet inte vad jag ska borja med nar man inte har skrivit pa en vecka. Vi har besokt silent disco, tva ganger. Silent disco ar ett party da man hor musiken ur sina egna lurar och om man tar av sig sina lurar ar det helt tyst runt om forutom att man hor dom som sjunger med i alla latar. Det ar valdigt roligt att se, haha! Man kan aven valja kanal sa man oftast kan hitta en lat man kan lyssna pa, underbart! Nu ar min plan att fixa ett silent disco i sommar, i radhusparken eller vid halsohogskolan. Nagon mer som ar pa?! ;) (Forsta silent disco traffade vi aven Amanda Bengtsson och Sofia Andersson fran JKPG, valdigt kul da jag kanner Amanda lite sen innan och numera aven Fia! Vi har haft nagra mysiga dagar tillsammans har i Indien :))

Annars har det blivit en del marknad med alldeles for lite shopping, tro det eller ej. Jag tankte fylla hela ryggsacken innan jag kom hem!! Vi har hyrt moped en dag och det var val lite sma spannande da Sanna aldrig har kort innan men hennes sjalvtroende ar det inte daligt av sa hon hoppar upp, lite sma kaxig men istallet for att kora pa vagen korde hon rakt in i ett trad!!! HAHA. Vi har haft ganska kul at det i efterhand aven om man blev valdigt radd forst, inga skador iaf. Vi fortsatte mopedfarden med en moped, hon fick sitta dar bak. Vi var runt i Goa och sag en del strander, bland annat Agonda. Jag tycker jag lyckades ganska bra med mopedkorningen och jag borjar lara mig indiska trafikregler. Jag har bara andrat EN regel lite och det ar att dom kor: "Storst gar forst" och det handlar om vem som har storst fordon medans jag kor den som ar storst kroppsmassigt sa oftast gar jag forst. Underbar regel tycker jag!

Nu ska jag ta vara pa eftermiddagssolen. Kram
Ps. Ja, vi hade hjalm!! Fragan ar bara hur sakra dom var nar dom inte alltid gick och knappa.. Ds.

LOVE.

Vi akte till den dara stora marknaden igar som vara indiska vanner sa var; "SA BRA!" Dom sa ocksa att det var mycket turister som akte dit, jag tog mig pa mig linne och shorts. Jag har gjort ett smartare val i livet om man sager sa! Det var inte sa manga turister dar och jag kande mig ganska dum i huvudet som gick dar som en hora och visade bade (!!) knan och axlar. Herregud, man ska respektera andra kulturer nar man kommer till ett annat land och dar kommer jag, hejhej.

Vi hittade inget som foll oss i smaken men shoppa loss kan man gora anda, till andra. Hem (Herregud, jag kallar verkligen varan lilla lya "mitt hem") kom vi med en basketboll, plastbowling, en radiostyrd bil och alfapet. Vi gav vara vanner Rajio och Mirscha den radiostyrdabilen men de aldre killarna tyckte den nog var mer kul (och vi ocksa, hihi!) Det kanske var for "sma" killarna tyckte det var lite pinsamt att vi trott att dom var runt 13, och inte 17 respektive 18.. Oops! Det ar inte latt att veta aldern pa indierna, jag har gissat att andra 18-aringar ar 13, haha. Men aven vara sma vanner gillade vara sma presenter tillslut. Shoppingen blev ganska lyckad med andra ord!

Jag avslutar detta inlagg med att saga GRATTIS TILL VARLDENS BASTA SYSTER! Idag onskar jag att det fanns ett snabbflyg hem sa jag kunde tillbringa dagen med dig och sedan ta ett flyg tillbaka for att ha nagra veckor till i varmen och paradiset. Antonia Ohrstam, du ar min idol. PUSS

SAY WHAAT.

Planerna var att aka till en stor marknad idag for att shoppa men livet ar sa anstrangande har (NOT!) och vi ar sa trotta sa vi skjuter upp det tills imon. Annars ar livet ganska bra, vi trivs i vart nya boende aven om jag bor forflytta mig inom en snar framtid. Jag har betalt boende for 11 dagar till har och da kommer jag har varit i Palolem i nastan fem veckor.. Galet! (Vi har dock varit sjuka i typ tva veckor har!!) Jag har dock inte ens borjat trottna pa det for har finns allt jag vill ha men jag kanske bor se nagon annan strand innan jag beger mig hemat. Idag ar det aven 7 veckor sedan jag landade i Indien!! Tiden bara springer ivag..
Jag har val annars inte jattemycket spannande att beratta an att:
- Jag bor fixa en ny bikini da min snart kommer falla i bitar. Det nojet vill jag inte ge indierna.
- Jag har fortfarande 16 blasor pa fotterna men jag ger mig inte for det, grater den forsta kilometern med dojjorna sen ar det bara att bita ihop.
- Jag blir bortskamd av Cafe del sol personalen med smycken, jag vet inte vad jag gor for att fortjana sa mycket uppmarksamhet for allt bra jag har gjort ar att bjuda pa deras favoritkakor en gang. Imorgon far det bli shopping at dom med, utan tvekan.
- Jag lagger fortfarande mest pengar pa toalettpapper.
- Jag bor ga och lamna in tvatt da jag har tranat i samma linne nu i tva veckor, fraschT.
- Jag forsoker sola men det ar trakigt sa solbrand hy kan jag inte skryta med.
- Jag har en stum kompis har i omradet, an av mina battre vanner da han faktiskt haller med om allt jag sager.
- Jag ar i Indien (for er som fortfarande inte forstatt det) men jag ater mest thailandsk mat for det ar sa jadra gott!
- Jag upptacker Goa genom att vandra medans alla andra glider runt pa mopeder. (Pappar ar du nojd? Kan dock inte lova att jag inte kommer hyra en inom en snar framtid.)
Ett stort tack till alla er som kommenterar har och hor av er, ni ar underbara! Jag kan avsluta med att saga att hemgang blir det inte riktigt an aven om jag saknar er forbannat mycket. PUSS!

Never gonna say goodbye.

Sanningen ar val den att jag sitter fast har, men imorgon flyttar vi, tio meter bort fran vart gamla boende. Vi har letat och letat efter ett hus att bosatta oss i men inget har varit i var prisklass sa istallet hittade vi ett stort rum, dom kallar det lagenhet. Imorgon flyttar vi in! Det ar ganska nice for vi far det for halva priset sa vi kommer glassa med ett finfint boende for under 35 kronor, tillsammans. Vi ar lite besvikna att huset inte blev varat men tror vi kommer bli nojda me detta ocksa. LYX, det ar sa vi lever!
Den dar moppeturen har inte blivit av an (Ni kan pusta ut!) men det kommer snart, kanske. Jag har bara inte samlat tillrackligt mod annu. Idag gick vi istallet, som jag alltid gor iforsig. Pa hemvagen ville jag ta en rickshaw da jag har 13 blasor pa/under fotterna och hittade forresten tre nya idag, alltsa har jag 16 sammanlagt. Vi fragade priset och han sa alldeles for mycket men efter liten tid fick vi aka hela vagen for sju kronor men har lever man verkligen ett annourlunda liv. Sju kronor ar mycket sa vi helt enkelt vande pa klacken (jag pa halarna) och borjade vandra. Jag mar sadar lagom bra i mina stackars fotter efter denna promenad men dom borjar lara sig for jag biter ihop och gar varje dag, med eller utan skor.  
Nu ska jag ga tillbaka for att mota upp mina syskon, Honey (Sannas nya smeknamn av folket som bor har!), Smoke och Putte. Killarna har vi dopt om efter att vi inte kunde saga deras namn, jag tror dom gillar namnen for dom har tillochmed borjat kalla varandra det. Dessa killar ar vara basta vanner har! Det ar underbart att ha folk man trivs med runt om sig, vi har hittat vara nya syskon :) (Antonia du kommer alltid vara det basta syskonet!) Dessa man skammer aven bort oss lite har vi val insett, dom gor allt for oss och vad vi an behover sa trollar dom fram det. Vi litar pa dom och dom litar utan tvekan pa oss. Vi star val snart mer bakom baren an framfor om man sager sa! Puss varldens basta Palolem, du har tagit en del av mitt hjarta.

RSS 2.0