Ett hejdå.

Nu vart man hemma igen med ännu en underbar resa i bagaget.
Jag tar väl upp denna lilla speciella blogg nästa gång jag drar iväg som blir snart, eller?
Jag vet inte så mycket om mitt liv just nu.. Plugga till hösten? Resa till hösten? Jobba till hösten?
Jag vill allt men första alternativet känns nästan mest "lockande" men man vet aldrig.
Bloggen kommer iaf användas mer i mitt liv, haha.

CIAO.

Bilder kommer på fb någongång, så håll utkik.


SISTA DAGARNA, VI GRATER EN SKVATT.

Uppdatering blir det inte sa ofta langre och vi far vara klagomal men vi ar ju i slutet av resan och vi njuter som aldrig forr! Vi kanske inte heller vill beratta allt som hander, hoho.. Nu ska jag inte gora er oroliga som jag lyckats gora nagra ganger enligt manga sjalar. Detta ar ingen vuxenblogg helt enkelt eller jag vill att ni ska lasa ocksa men ni far ta det men nypa salt sa ni inte tror att vi inte kommer hem hela for det hade vi tankt att gora. Jag kommer dock besta av lite mindre skinn for jag fjallar eller som man sager i Karlskoga, flagnar.. Pappa, ar det inte farg som flagnar och inte hud? Nu nar jag tanker efter sa kommer jag inte besta av mindre hud for det kommer ju ny.. Skitsamma! Vi kommer vara hela nar vi kommer hem, tro mig :)

Jag minns knappt nar jag uppdaterade sist och om vad men vi befinner oss iaf nu i Bangkok pa ett jadra coolt hotell! Dom oppnar hotelldorren for en och tillochmed bildorren!! Vi far massa saker fran hotellet (Undra om det ar gratis?) Vi har en cool pool fast inte lika haftig som Koh Phangans med bubbelpool och grejor. Vi har inte orkat ga igenom hela hotellet har for det ar sa stort, vi befinner oss nu i Business Center vid datorn och jag kanner mig ganska ful jamfort med alla har.. Vi hade ett gym som jag sag imorse och dar tankte jag hanga om jag far bort min forkylning och hosta lite sa far vanta nagon dag till kanske.. Assa det ar bara sa haftigt har, jag kan trycka pa en knapp sen far man roomservice, 24 timmar om dygnet. Jag kanner mig bortskamd men anda sa lyxig !!

Kvinnan har pa Business Center kom precis fram med en paket servetter till mig nu for jag snorade sa mycket, pinsamt men riktigt snallt. Haha! Och vet ni? Tangetbordet har ar helt gudomligt, det ar inte nagon intorkad cola mellan tangenterna sa det fastnar. Jag gillar nog detta stallet. En sak till, FRUKOSTEN! Jag kommer bli sumobrottare pa dom har dagarna. Det finns sa mycket att valja pa att man knappt orkar ga runt och kolla pa allt, jag tog kanske en 1 tiondel av allt som fanns och jag blev proppmatt och ar det fortfarande! Eller nu borjar det kurra i magen bara for det..

Sista dagarna ska vi nu bara steka vid poolen for vi ar verkligen inte bruna sa snalla vanner tro inte att vi kommer vara det nar vi kommer hem, ni gor mig nervos! Vi kommer shoppa som galningar, vi borjade igar och jag har fatt hem sa mycket fint! Jag har kopt tre coola ringar, ANTLIGEN har jag hittat en doskallering som kan ersatta min gamla som ligger kvar pa Koh Phangan nagonstans.. :(  Vi ska ocksa ata gott som vi gjort hela resan. Fan vad jag alskar mat, haha!

Kanske detta var sista gangen jag uppdaterade innnan vi kommer hem men bara kanske.. Sa hall utkik!
En sista halsning till Mamma Bettan, jag vet inte om du fick mitt meddelande av syrran haromdagen. Jag vill ha kottbullar, potatis, graddsas och lingon nar jag kommer hem! Jag saknar det, dina kottbullar ga sa bra aven om farmors ar en GNUTTA godare! Jag alskar rosa rosor ocksa, sa du vet... ;) Jag saknar dig faktiskt mer och mer men snart ses vi, love you mum!

Forra halsningen var inte den sista utan Lina vill ge en halsning till Mamma Marie. Hon vill ha Tacos nar hon kommer hem. Hon har tjatat om det en massa, haha! Nu kommer Lina.. Mamma och Pappa, jag alskar er!

Kram. SES SNART! 
Kan ni gissa vem som satt vid tangetbordet eller..?


GILI.

Livet ar underbart har aven om vadret ar daligt.
Igar splittades varat gang pa 8 pers sa det kanns lite tomt!
Jag, Lina och Maria har dragit vidare till Gili.

Forra inlagget sa jag att jag inte hade dansat sa mycket men kvallen efter jag hade uppdaterat var vi ute igen och vad jag dansade, mer an nagonsin!! Dock var inte hela ganget taggade denna kvall men Lina, Maria, Markus, Lof och jag var. Jag kanske dock var mest taggad och efter en grymt rolig danskvall kopte jag aven en sjukt ful keps men som far mig att paminnas om hela denna kvall. Pruta ar heller inte riktigt min grej, han vill ha 20 000 for kepsen, jag sager 10. Han sager okej! Jag har bara 50, ger honom 50. Han ska ge tillbaka men jag sager fint: Behall vaxeln! Dock forlorade jag inte sa mycket pa det, gav han 40 svenska kronor helt enkelt och jag kanner att jag kan bjuda pa det och fa denna fula keps med massa minnen!

Sista dagen med ganget hade vi en minibuss och tva guider som korde oss runt pa Bali, vi borjade med att besoka en delfin. Den hette Johnny, var hur rolig som helst men aven laskig. Han kandes som en gummiboll och var lite val pa ibland tycker jag allt! Vi besokte apor som var lika sota som Zanzibars Waka Waka men dom har var mer aggresiva enligt mig.. Vi besokte nagot tempel som fanns pa en av pengasedlarna och vi akte sist och kopte snus till grabbarna, dom sag riktigt lyckliga ut sen maste jag saga! 

Det har inte blivit sa mycket strandhang har pa Bali forutom nar vi surfade men vadret ar verkligen inte bra. Jag tycker inte det ar sa jattejobbigt faktiskt for vi har sa kul anda! Det ar val bara att vi kanner oss lite stressade att vi kommer vara bleka nar vi kommer hem for nu ar vi ungefar lika vita som vi var nar vi kom, haha! Och vi har bara en och en halv vecka kvar!! Beach boysen missar man ju nu ocksa men vi far noja oss med dom 5 pojkar vi hangt med den sista veckan och det gor vi nog, hur skona som helst! Nu har vi som sagt splittat upp och vi tre tjejer, Jag och Lina och sen Karlskogatjejen Maria ar pa Gili som vi kommer vara till den 4 Mars. Sen aker vi tillbaka och moter upp hennes tva killar for att hanga till den 6. Sen aker vi till Bangkok for att tillbringa sista dagarna dar :( VILL INTE HEM! Skulle latt kunna avboka biljetten.. Ska jag?

Nu ska vi njuta av var tid har och inte sova bort forra dagen som jag gjorde. Vi har varit uppe sa lange pa natterna i Kuta sa nu nar vi kom till Gili var jag sa trott och troligtvis lite febrig.. Halsen mar inte heller sa bra och rosten later som en mans. Jag gick och la mig klockan 15 och vaknade upp vid 10 idag!! Ganska sjukt va? Jag sov 19 timmar...


Hiss:
- Bali, det ar underbart!
- Shoppingen ar sjuk sa den 4 maste jag shoppa lite.
- Vannerna vi har traffat, vilka lirare! Saknar dom redan.
- SURFA!!!!!!!!!!!
- Delfinen Johnny, tyckte om honom.

Diss:
- Vadret ar skit! Vi ar bleka och stressade, haha!
- Maten ar god men Thailand battre ;)

Ber om ursakt for endast trakiga inlagg men humorn anvands sa mycket pa dagarna och kvallarna sa jag knappt har nagon kvar har nar jag ska skriva. Nu ska jag fixa mig for en hejdundrans kvall med tjejerna! SES.

Karo vid skrivbordet igen.....

RSS 2.0